shutterstock_100517332.jpg
visual-meisje.jpg
Logo-MK-CMYK.jpg
team-2017.jpg

Landgoed Vechterweerd

Landgoed Vechterweerd is sinds de oprichting van stichting Vechterweerd de thuisbasis van onze praktijk. Het landhuis Vechterweerd is gebouwd in 1932, bevindt zich langs de flanken van de Agnietenberg en grenst aan natuurgebied Vechterweerd.

Hier is ook de wens ontstaan om op een zo'n laagdrempelige manier mogelijk, alle kinderen uit de samenleving te kunnen bereiken en ieder kind dat steuntje in de rug te bieden, dat het nodig heeft om met vertrouwen de wereld tegemoet te treden. 

Al meer dan 20 jaar bieden wij, vanuit dit initiatief, in de regio IJsselland en Zwartewaterland meerdere effidence based weerbaarheidstrainingen aan op basisscholen, waarbij het accent altijd ligt op een grotere mentale weerbaarheid van de leerlingen. 

 

 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met het gebruik van deze cookies.

Ok